Házikóágyakra leadott rendelést leghamarabb 2024. májusi elkészüléssel/szállítással tudjuk vállalni!

Az ágyak álomporral vannak ellátva. Ez nagyon sok esetben segít az éjszakák végig alvásában, továbbá a külön alváshoz való szoktatáshoz is nagyban hozzá járul!!( ez egy képzeletbeli álompor, ne aggódj, nem fújok rá semmit 😅😄)

Az ágyikók helyileg Kocs-on készülnek (2898). Ez azért fontos, hogy a távolságot megtudjátok határozni.

 

A szállításra 3 féle opció létezik :
 1. Eljöttök érte személyesen. Azt hiszem, szinte kivétel nélkül bármelyik ágy befér akár egy pici autóba is, nyilván minél nagyobb autóval jössz, annál kevésbé kell szétszedni az ágyat. FONTOS! Mivel pici a műhely tárolni nem tudom. Abban az esetben válaszd ezt az opciót, ha rugalmas vagy, akkor tudsz jönni, mikor elkészült az ágyikó. Az nekem teljesen mindegy, hogy reggel 8kor, délben, vagy este 10kor érsz ide, de tárolni NEM TUDOM az ágyikódat.
 2. Mi visszük el nektek (100km-es körzetben). Ennek díja 25.000Ft. Innentől felfelé minden megkezdett 25km 5000Ft. A szerelést természetesen az ár tartalmazza 😇.
 3. Lapra szerelve elküldöm alaposan becsomagolva GLS futár szolgálattal. Ennek díja az ágy méretétől függ, átlagban 90x200cm-el bezárólag 15.000Ft Ft. Az említett méret fölött pedig 22500Ft, polcos ágy esetén 30.000Ft. NAGYON FONTOS!! Ha futárral kéred az ágyikót, akkor a megérkezést követő legrövidebb időn belül bontsd ki a csomagot, akkor is, ha nem áll módodban, csak hónapok múltán össze szerelni. A száradási idők betartása mellett is össze tud ragadni a festett felület egymással is, ha véletlenül valahol össze ér, illetve a karton papír is rá tud ragadni. Sajnos volt rá példa, másfél hónapot állt becsomagolva és bizony pár helyen a karton papír csúnyán ráragadt a festett felületre. Erre sajnos nem tudok garanciát vállalni. Az azonnali kicsomagolással ez a probléma teljes mértékben kiküszöbölhető.

A megbeszélt időpontokhoz képest sajnos előfordulhat kisebb-nagyobb csúszás, hónapokra előre tervezni ennyi változóval szinte a jóslás kategória 😅😅.
De 1-2 hetes pontossággal azért mindig sikerül.

Ami még fontos lehet. Ha színre szeretnéd festeni az ágyikót, akkor itt a színskála, amiből tudsz szemezni. Nekem majd a színkódot kell csak mondanod. https://sansz2002.hu/ral-szinskala

 

És pár hasznos információ úgy nagy általánosságban
Extrém ágyak:
 • Az ágyak szárított borovi fenyőből készülnek. Az ágy alját egy 4,4cmx14cm!! vastag padló adja. 4,4cm-t tesz ki az ágyrács tartó és maga az ágyrács. A maradék 10cm a matrac takaró szerepet tölti be . Tehát, 10cm-es matrac esetén marad 29,5cm leesés gátló 🙂. (véleményem szerint a 10-max 15-16 vastag matrac az ideális). Ha te is ott fogsz aludni, akkor minimum 15cm legyen, a hátad majd megköszöni 😉
 • Az ágyak teljes mérete: 9cm-el szélesebb mint a matrac és 9cm-el hosszabb. Pl 90×200= 99x209cm.
 • Ágyneműtartó esetén 18cm magas lesz az ágyikó lába. Az ágyneműtartó 14,5cm magas. Az ágyneműtartó külön kereken gurul, teljesen függetlenül az ágytól. Ütközők segítségével tudod síkba tolni az ágykerettel. (tehát nem tudod túl tolni az ágy alá).

Normál ágyak:
 • Az ágyak szárított luc fenyőből készülnek. Az ágy alját egy 1,9×9,6,vagy 14,6cmmagas deszka adja. 4,4cm-t tesz ki az ágyrács tartó és maga az ágyrács. A maradék 5-10cm a matrac takaró szerepet tölti be.
 • Az ágyak teljes mérete: pl 90x200cm matrac méret = 94x206cm
 • Ágyneműtartó esetén 18cm magas lesz az ágyikó lába. Az ágyneműtartó 14,5cm magas. Az ágyneműtartó külön kereken gurul, teljesen függetlenül az ágytól. Ütközők segítségével tudod síkba tolni az ágykerettel. (tehát nem tudod túl tolni az ágy alá
 • A házikó ágyak esetén 130cm magasak alap esetben a lábak, erre jön rá 40-50cm tető magasság.
 • Sátor ágyak legmagasabb pontja 200-210cm.
 • A bejárati leesés gátló csavar mentes rögzítést kap, és te határozod meg, hogy mekkora legyen az.
 • Ha nem kérsz ágyneműtartót, akkor te határozod meg, mekkora lába legyen az ágynak, vagy éppen ne legyen 😀.
 • Az ágykeretek szerkezet építő csavarokkal vannak szerelve, amik látszanak is. Ez fontos, mert ezek az anyagok vastagok és végső felhasználójuk a ti gyermekeitek. Én így érzem biztonságosnak. A SÁTOR ÁGY lábai, illetve a tetején keresztbe futó szál nem alkalmas arra, hogy lógjunk rajta. Abszolút dísz, ezért erre kérlek figyeljetek!.

 

Előleget nem kérek senkitől, az én bizalmam felétek határtalan 🥰.

Arra kérlek titeket továbbra is, hogy gondoljátok át, mielőtt rendelést adtok le, mert ettől is függ, hogy más mikor kapja meg az ágyat. Ha megrendeled, és tudod hogy 2hónapot kell rá várni, akkor ne mondd le 2 hét múlva, mert vettél valamelyik multinál.

Az időm a tiétek, de ne raboljuk feleslegesen😇.
Természetesen bárkinek bármi közbe jöhet, csúszik a költözés, hamarabb jön a kistesó, vagy tényleg bármi. Nem haragszom érte, csak időben jelezzétek. Ennek a gépezetnek ti vagytok a fogas kerekei. 🥰

Ha olyan kérdésed van, amit itt nem találtál meg, akkor ott a chat gomb, éjfél és reggel 7 közt általában nem válaszolok, a maradék 17 órában állok rendelkezésetekre 😇

Kosár

0
image/svg+xml

Nincsenek termékek a kosárban.

Vásárlás folytatása