Házikóágyakra leadott rendelést leghamarabb 2024. májusi elkészüléssel/szállítással tudjuk vállalni!

Sziasztok!

Szijj Kornél vagyok! Kezdeném a legelején, ahogy a Marvel szokta az eredet történeteket, lenne benne uncsi bevezető, egy picit izgi fő szál és egy boldog folyamatban lévő befejezés. De azt hiszem nem rólam olvasni jöttél ide, hanem azért, hogy a kettőnk közti közös pont (a gyermeked) a lehető legjobbat kapja, amit csak egy gyermek eltud képzelni.

És ebben vagyok én igazán jó. Lassan 800 db átadott ágyikó után azt mondhatom, hogy, ha nem is tudom biztosan, de sejtem, hogy miért is működnek ennyire jól a házikóágyak. 

Kiváncsi vagy rá?

Na jó, elmondom. Kezdjük ott, amit az imént említettem, tudod a közös pontot köztünk. Sokáig tartott mire rájöttem, hogy mi a boldog élet titka. Tudom, tudom ez mindenkinek mást jelent.

Nekem az szerez hatalmas boldogságot, hogy én készíthetem el azt az ágyat, ami köré a gyermeked egész gyerekkora épül. Mikor kapok tőletek egy boldog, mosolygós képet, ahogy a csöppségetek birtokba veszi az ágyat…

Hát nem tudom milyenek a tudat módosító szerek, de szerintem rám úgy hatnak ezek a képek. Fontos leszögeznem, hogy folyamatosan tanulok, mindig fejlesztek valamit. Tökéletes nincs, de törekszem a legjobb elérésére. 

Mi az amit nyújtani tudok?

Extra vagy inkább extrém adag álomporral hintem meg minden egyes ágyikómat, így a rosszalvó gyerekek is, ha nem is teljesen, de sokkal jobb alvók lesznek. Az ágyak alját padló vastagságú anyagból készítem, ez egy extra stabil vázat eredményez, nem okoz gondot, ha az egész család itt párna csatázik minden nap.

És igen, extra nagy teherbírású minden egyes méretben minden ágyikó! Az élet vagy inkább a helytelen táplálkozás úgy hozta, hogy én is pocakos apuka vagyok, de szeretek odakuckózni a gyerekek mellé, nem félve attól, hogy mikor szakad le valamelyik ágyrács.

Amennyire lehet személyre szabjuk az ágyikókat, legyen szó a bejárat méretről vagy épp a tető magasságáról. 

+1 (mert mindig eszembe jut valami)

Biztosan nem tudtad, de az összes ágyikó (Hófehérke kivételével) az első megrendelőről kapta a nevét. Tehát, ha olyan ágyikót készítek neked, amillyen még nem szerepel a felsoroltak közöttt, akkor a te gyermeked lesz a típus névadója. Menő nemigaz?

Szóval nem akartam hosszú monológot. Alig várom,  hogy valóra válthassam gyermekeitek vágyát és, hogy az általam készített ágyikóban aludhassa álmát!

Kosár

0
image/svg+xml

Nincsenek termékek a kosárban.

Vásárlás folytatása